numerologi

Numerologi 1
Talet 1 inom numerologi är väldigt speciellt eftersom det är det första talet. Precis som siffran 1 gillar att vara först, är ”ettor” naturliga ledare. De har tydliga maskulina egenskaper och är intellektuella och idérika. De är ofta först med att prova saker, de är före sin tid och de törs vara annorlunda. Detta hänger ihop med att siffran 1 är ett udda tal. De udda siffrorna inom numerologi vågar vara sig själva, de följer inte regler utan är ifrågasättande människor.

De vet precis vad de vill och är mycket bestämda. Sina uppsatta mål gör de allt för att nå. De är självständiga och klarar sig själva. Siffran 1 vågar sticka ut ordentligt och kommer på nya idéer som andra människor inte ens tänkt på.

Ibland kan man, om man associeras med talet 1 vara någonting av en ensamvarg. De törs väldigt mycket och drivs av en inre kraft som de själva inte kan förklara. Det är som om de måste upptäcka nya vägar på egen hand, komma på banbrytande lösningar och bana väg för andra. Man kan säga att det är deras stora uppgift i livet.

Tyvärr kan ettor vara lite väl dominanta ibland och många anser att de bestämmer för mycket och lätt kör över andra. De kan vara dåliga lyssnare och ha svårt att erkänna att de har fel. De kan vara väldigt egoistiska och egocentriska. På det här sättet kan de mista en del vänner. Därför är det viktigt att ettor, allteftersom livet flyter på, lär sig att hantera dessa små egenheter på ett konstruktivt sätt. Det kan de göra genom att inspirera andra att ta efter deras revolutionerande väg på ett positivt sätt. I stället för att bara tänka på sig själva kommer de förhoppningsvis att kunna se saker och ting ur ett större perspektiv där allas behov tas hänsyn till. Det är viktigt för den som är associerad med talet 1 att verkligen acceptera människors olikheter.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 2