numerologi

Numerologi 11, 22, 33 och 44
Inom numerologi är talen 11, 22, 33 och 44 alldeles speciella tal. De ger oss mer information om vad meningen med våra liv är. Om något av dessa tal är ditt livstal betyder det att du är extra speciell och har mer med dig i bagaget från tidigare liv. Du har potential att få uppleva mer än de flesta andra människor. Du har fått chansen att växa extra mycket som människa.


Numerologi 11

Nyckelordet för livsväg 11 är rättvisa. Det är meningen att du ska lära dig mycket i det här livet. Du söker rättvisa och hjälper människor ur orättvisor. Du kan också konsten att motivera andra människor. Livets många svårigheter klarar du av galant och du blir bara starkare av problem. Du har mycket höga krav på dig själv.


Numerologi 22

Frihet är ditt ledord och du tänker stort i allt du gör. Du är duktig på att tänka utanför ramarna och komma på kreativa lösningar på problem. Du har stor självkännedom och kan lita till dig själv i alla situationer. Se bara till att inte ta dig vatten över huvudet eller bli girig. Men om du råkar i trubbel kommer du med största sannolikhet att ta dig ur det.


Numerologi 33

Ditt livsmål är att hjälpa andra människor. Det är också ett säkert kort för dig om du vill bli verkligt lycklig. Din generositet och omtänksamhet har inga gränser och du känner starkt för andra. Men även om du vill hjälpa har du också ett stort behov av att få vara själv. Låt inte dem du hjälper ta hela handen!


Numerologi 44

Ditt liv är fullt av magi och nästan övernaturlig tur. Visdom dras till dig som om du vore en magnet. Du går din egen väg i alla lägen och besitter stor mental styrka. Du förväntar dig mycket av livet och av dig själv och detsamma gäller dina medmänniskor som hyser stor tillit och förtroende för dig. Se till så att du inte låter andras åsikter om dig väga för tungt. Du har en fantastisk potential inom dig och att lyssna för mycket på andra kommer bara att distrahera dig.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 1