numerologi

Numerologi 2
Talet 2 inom numerologin är verkligen ett av de tal som representerar mest känslighet av alla. 2:or har generellt sett ganska dåligt självförtroende. Att vara nummer 2, som kommer näst efter 1, är att känna sig lite som en andra gradens människa. Men du är samtidigt otroligt empatisk och kärleksfull. Det är lätt för dig att jobba i grupp och komma överens med andra.

”Tvåor” är lugna människor och är också väldigt omtänksamma och ödmjuka. Ingen onödig kaxighet här inte. Detta gör att de lätt blir omtyckta och får många vänner. Inom numerologi står talet 2 för konstnärlig kreativitet och intresse för kultur. I karriären passar ofta tvåor som konstnärer eller musiker eller någonting där de kan jobba nära människor och hjälpa, t.ex. inom vård eller rådgivning.

De kan vara lite rädda av sig, nästan lite fobiska och drar sig för att göra vissa jobbiga saker av rädsla för att det ska bli obehagligt. Risker är ingenting för talet 2. De blir lätt sårade och undviker konflikter så mycket det bara går. Därför kan det ibland bli skära sig med alla relationer som den sociala 2:an skaffar sig under sitt liv. Tvister är oundvikliga men eftersom tvåor avskyr dem så mycket blir det lätt så att de lägger ner sin åsikt bara för att slippa ett gräl och det kan leda till att de i längden blir deprimerade. De vänder sina känslor inåt och det blir ofta att de byggs upp och orsakar en massa onödig smärta.

Det som man som nummer 2 ska lära sig i det här livet är att inte bli besviken på människor när de ibland behandlar en illa. Men också att acceptera att man inte kommer att bli ledaren i gruppen men att man kan ha en otroligt viktig funktion ändå.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 3