numerologi

Numerologi 6
Talet 6 är inom numerologin det tal som har mest med kärlek att göra. 6:an är således kärleksfull och omtänksam. De bryr sig mycket om andra människor och är osjälviska och sätter andras behov främst. De är också generösa av sig. 6:or är inte helt otippat därför väldigt populära och omtyckta. De har en lugn och harmonisk inverkan på sin omgivning och anses som charmiga.

I kärleken har de inte alls svårt för att binda sig och de är sin partner trogen och ställer upp i vått och torrt. Detta gäller även familjen i övrigt som de gör allt för. 6:or är goda lyssnare och många söker tröst och råd hos dem.

Naturliga karriärval för 6:or skulle kunna vara lärare, sjuksköterska (eller annat vårdyrke) eller hantverkare.

Alla tal inom numerologin har naturligtvis svagheter, så även talet 6. Den kanske svagaste egenskapen hos 6:an är att denne är så sentimental. Han eller hon blir också lätt sårad och bryr sig alltför mycket om vad andra säger. Det är också lätt hänt att 6:or sätter sina egna behov åt sidan för någon annans skull, alternativt lägger sig i alldeles för mycket – av välvilja naturligtvis, men det kan lätt gå till överdrift. Så se upp!

Ditt livsmål är att försöka finna en balans mellan dig själv och dina behov och andra människor. Att ta ansvar och finna nöje i det. 6:or som försöker streta emot sin livsuppgift att hjälpa andra kan sällan bli lyckliga. Men naturligtvis gäller det att se till så att folk inte utnyttjar dig. Det är viktigt att 6:or tar på sig alldeles lagom mycket ansvar så att de inte blir utslitna. En hjälp kan vara att försöka bli duktig på att lära sig se vilka människor som verkligen behöver hjälp på riktigt och vilka som kanske bara är lite lata. Att hjälpa sådana som är väldigt själviska till naturen är heller ingen idé i det långa loppet.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 7