numerologi

Numerologi 7
Talet 7 inom numerologi står för andlighet och intellekt. 7:or är eftertänksamma och analytiska, lugna och tankfulla. De har ett rikt inre liv, en mental styrka och har en stark själslig kraft. 7:or tycks ha nått någon sorts insikt och ger intrycket av att vara visa oavsett ålder. Det är som om de har många minnen med sig från ett tidigare liv. De är ständigt på jakt efter ännu mer visdom och försöker hitta meningen med livet.

Talet 7 är lite av en ensamvarg och trivs bäst för sig själv. Lugn och ro och ett avskärmat privatliv uppskattas av 7:an som sätter stort värde på tystnad.

Yrken som passar talet 7 särskilt bra är: pastor, vetenskapsman, coach, yoga- eller mediationsinstruktör eller liknande.

Varje tal inom numerologi har svagheter. De som främst är förknippade med talet 7 är att de är alltför fixerade vid sig själva, de är själviska och ensamma alltför mycket samt reserverade. Det är inte bra om de isolerar sig alltför mycket. Det kan vara svårt att få kontakt med dem och de har väldigt höga tankar om sig själva vilket kan leda till milt storhetsvansinne. 7:or kan också vara svåra att lära känna och de har svårt att lita på andra människor. Dessutom kan de ha stora svårigheter att anpassa sig till grupper och de vill göra saker och ting på sitt eget sätt. 7:or är inga bra lagspelare.

Livsmålet för talet 7 är först och främst att lära känna sig själv och nå inre själslig visdom. Det är ingen idé att bry sig för mycket om andras åsikter, det kommer bara att göra dig olycklig. Likaså fixering vid det materiella är ingenting som 7:an kommer att bli lyckligare av. Men det är däremot viktigt att du utvecklar någon sorts social kompetens och umgås med andra ibland, annars kommer du att bli alltför inåtvänd. Samtidigt får du inte förlora din ack så viktiga självständighet. Du kan aldrig förneka att du trots allt är lite av ett original.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 8