numerologi

Numerologi 8
Talet 8 inom numerologi står för makt och styrka. Som 8 är du målmedveten, ambitiös och resultatinriktad. Du är en godmodig person med ett öppet sinne och stor generositet. Du tror främst andra människor om gott och är en förlåtande natur.

Framgång är någonting självklart för 8:or, de är naturliga vinnare. De har stor människokännedom, gott om social kompetens och är bra och karismatiska ledare. Självförtroendet bara lyser om dem. Som chefer passar de extra bra men även som visionärer och initiativtagare till stora projekt. 8:or ger inte upp i första taget och är riktigt sega och envisa.

Exempel på yrken som passar en åtta är: entreprenör, affärsman, politiker, sportsman eller börsmäklare. 8:or dras som magneter till yrken och områden över huvud taget där det finns gott om pengar att tjäna. De har ett sinne för affärer och smarta investeringar.

Alla tal inom numerologi har sina unika svagheter, så även talet 8. De mest framträdande bristerna är att de ofta är stressade, otåliga och kan bli ganska otrevliga. 8:or har en tendens att snäsa åt folk även om de egentligen inte menar något illa. Även om de, som beskrivits ovan, är duktiga på att tjäna pengar så är de egentligen inte särskilt ekonomiskt lagda så det finns risk för att de senare spenderar sin förmögenhet på onödiga saker. Det är inte helt ovanligt att speldjävulen flyger i dem och de gör gärna av med pengar på sina laster.

Livsmålet, det vill säga det 8:an ska lära sig i detta liv är att försöka hitta ett sätt att kanalisera sina styrkor så att det kan gynna, inte bara dem själva, utan även andra. De behöver lära sig balansen mellan det egna jaget och medmänniskorna runt omkring dem. 8:an mår bäst om han eller hon kan förverkliga sina projekt i stället för att drömma det passar dem nämligen inte alls och gör dem bara deprimerade. I stället bör de använda alla sina goda egenskaper i kombination för att lyckas med det de företar sig. En annan sak som kan hindra dem på sin väg genom livet är om de börjar missbruka sin makt. Då kan de få folk emot sig, kontakter som kanske är nödvändiga för deras framgång.
Tillbaka till Numerologi.                                     Numerologi 9