numerologi

Numerologi gratis
Du kan lätt räkna ut dina livstal och personlighetstal själv, t.ex. med hjälp av instruktionerna som finns på denna sajt. Du behöver inte alls beställa och betala för någon enklare uträkning av din analys i numerologi, nej, du kan själv lätt få fram dessa uppgifter gratis. Den slutgiltiga tolkningen kan du ändå lättast själv göra eftersom du trots allt är den som känner dig själv mest av alla. Det är bara bra att ibland få en knuff i rätt riktning och en och annan aha-upplevelse.

Tycker du att det är krångligt att själv göra uträkningen hittar du här en gratis kalkylator för numerologi där du kan räkna ut alla nödvändiga tal för din numerologi-analys såsom ödestalet, personlighetstalet, och själens önskan:
Numerologi gratis kalkylator.

När du fått fram alla tal du behöver kan du använda de andra sektionerna på den här sajten för att läsa om ditt namn, dina livstal och sedan om hur väl du och din partner eller en framtida partner passar ihop med varandra och vad ni ska tänka på för att förstärka förhållandet (det kan du läsa under sektionen numerologi kärlek.

Därefter går du in under varje siffra och läser om hur du är som person (det är då främst siffran som genereras ur ditt fullständiga namn som avgör detta). Glöm inte bort att andra regler gäller för siffrorna 11, 22, 33 och 44. Du ska då både slå ihop siffrorna så att t.ex. 11 blir 2 och läsa under siffran 11 eftersom det utgör ytterligare information om din livsväg. Men mer om detta under de andra sektionerna. Se menyn här: Numerologi.

Obs! All information om numerologi på den här sajten är gratis men också en aning begränsad. För att verkligen få en riktigt utförlig beskrivning av allt som har med numerologi att göra - dess historia, mer detaljer om livstalen och själva siffrorna, kärleken och vad som händer vid ett namnbyte rekommenderar vi att du köper en bok.
Tillbaka till Numerologi.