numerologi

Numerologi horoskop




Det allra bästa sättet att få sin kompletta personliga analys är att både konsultera siffrorna, alltså ta råd från numerologi vilket du kan göra på denna sajt samt ta hjälp av kinesiskt horoskop och titta på vanliga västerländska stjärntecken. Du får då en detaljerad bild av dig själv som kan hjälpa dig att få ett rikt och lyckligt liv där du tar tillvara på din personlighet på bästa sätt.

Horoskopet säger någonting om vilka vi är som personer och vilken partner vi passar ihop med och det gör numerologin också, men numerologi är eventuellt lite mer fokuserat på våra livsmål, vad vi varit i tidigare liv och vad det är meningen att vi ska åstadkomma här och nu. Syftet med livet är att vi ska lära oss någonting och det finns olika lärdomar för olika personer. Varje människas livsöde är unikt. Numerologi försöker inte heller spå in i framtiden på samma sätt som horoskop och tarot.

Det första du ska göra för att få ditt numerologi horoskop är att räkna ut dina livstal. Det finns flera stycken livstal. Det första rör ditt namn och du får då ditt ödes livstal. Med hjälp av födelsedatumet får du livstalet för ditt livs väg. När du räknat ut alla dessa tal och fått fram en siffra för vart och ett av dem kan du gå till Numerologi förstasidan och därifrån klicka dig vidare till analysen för de olika talen. Du får läsa beskrivningarna på olika sätt beroende på vilket livstal det rör. Rör det ödet berättar texten om vad ditt öde är men rör det i stället livsvägen får du läsa texten mer som om den gällde någonting du ska åstadkomma och lära dig i detta liv.

Inom det numerologiska horoskopet kan man även få ut andra tal som är viktiga. Vokalerna i ditt namn får t.ex. visa dina önskningar och vad du vill. Konsonanterna står för personligheten och kanske är den främsta motsvarigheten till soltecknet i det västerländska horoskopet eller djurtecknet i kinesiskt horoskop.

Som du ser är inte personligheten det främsta momentet i numerologi. Det är snarare ödet och livets lärdom som är det viktiga och det är väl egentligen logiskt? Vilka vi är har vi förhoppningsvis någon sorts aning om men det är svårare att avgöra vart vi är på väg.




Tillbaka till Numerologi.