numerologi

Numerologi kärlek - vilka nummer passar ihop?
- Dejting med hjälp av personlighetsmatch!


Numerologi har mycket att säga om kärlek. Är du nyfiken på hur bra du och din partner passar ihop enligt numerologi? Du ska då ta och räkna ut era respektive tal och sedan titta efter hur pass kompatibla ni är. Du räknar ut talet genom att lägga ihop alla siffror som representerar bokstäverna i ditt namn och så gör du likadant med din partners namn. Läs mer om hur du gör detta under numerologi namn.


Titta sedan i förteckningen nedan hur bra just ni passar ihop:


Numerologi 1 och 1:
Två 1:or brukar passa riktigt bra ihop och få ett passionerat förhållande. Ni är båda mycket självständiga och ingen av er kommer att vara beroende av den andre eller ens i närheten av desperat. Båda två är tävlingsmänniskor och ni får se upp så att ni inte börjar tävla mot varandra. Det är viktigt att vara ett team och hjälpas åt.

1 och 2:
En 1:a och en 2:a är inte den allra bästa kombinationen. Det är klart att det kan fungera ändå men det kräver ansträngning. Det blir lätt att 1:an blir för dominant över 2:an. Men ju mer ni kan acceptera era personligheter och göra någonting konstruktivt av olikheterna desto bättre.

1 och 3:
Ni passar absolut ihop och kompletterar varandra på bästa sätt. Dessutom har ni väldigt kul ihop och gör ständigt nya saker. Det gäller annat än bara kärlek. 3:an brukar vara initiativtagaren och den som hittar på grejer medan 1:an är den som är duktig på att förverkliga alltsammans.

1 och 4:
Det här är inte den bästa av kombinationer när det gäller kärlek. 4:an kan lätt störa sig på att 1:an är så fri och kanske lite slarvig, det är lätt att 4:an försöker kontrollera den så fria 1:an. Om ni kan acceptera varandras olikheter och inte försöker kontrollera eller ändra varandra så kan det fungera men det kommer alltid att vara lite av en utmaning.

1 och 5:
Ni är ett bra par, väldigt lika när det gäller många saker. Därför blir ert förhållande harmoniskt och passionerat. Även utåt verkar ni ha en spännande kemi och folk som ser er tillsammans förundras över er gemensamma utstrålning och avundas er.

1 och 6:
Kanske passar ni tyvärr inte optimalt ihop. 6:an kan tråka ut 1:an och vara alltför beskyddande. Dessutom kan 6:an lätt bli sårad och förstår ibland inte alls varför 1:an beter sig som han eller hon gör. Om ni ska funka tillsammans gäller det att ni jobbar på förhållandet.

1 och 7:
Ni passar perfekt ihop, mycket på grund av era olikheter som kompletterar varandra. Ni får ett intressant förhållande där ni diskuterar mycket. 7:an delar med sig av sin visdom till 1:an som i sin tur hejar på 7:an i allt denne gör.

1 och 8:
Ert förhållande har inte idealiska förutsättningar eftersom båda är så krävande och ingen av er tar saker och ting med en klackspark. Kanske skulle ni passa bättre i andra typer av förhållanden än sådana som rör kärlek, t.ex. som företagspartners.

1 och 9:
Olikheter förnöjer. Ni kan få ett bra och spännande förhållande. Det enda som kan bli problem är att 9:an som är lite mer tam än 1:an stör sig på att 1:an är ute och flänger för sig själv. 9:an kan vilja hålla fast 1:an för mycket, medan 1:an kräver sin frihet.


Numerologi 2 och 2:
Ni har väldigt mycket gemensamt vilket är bra i vissa fall men det kan också leda till konflikter ibland. Ni måste försöka vända dessa likheter till någonting positivt och konstruktivt, i sådana fall kommer kärleken att blomstra.

2 och 3:
Ni passer utmärkt ihop. Förutom att ni har kul tillsammans är ni båda också mycket kärleksfulla. Ni kompletterar varandra perfekt och löser de flesta problem utan tjafs. Fortsätt spela på era likheter så kommer det att fungera för er länge. Gör saker ni gillar tillsammans.

2 och 4:
Ert förhållande kommer att bli stabilt och bra men det finns risk för att det blir en aning tråkigt. Det kan nog hålla hur länge som helst men se upp så att ni inte förlorar passionen.

2 och 5:
Den här kombinationen bådar för vissa problem på grund av att ni är alltför olika. 5:an har ett behov av frihet som 2:an inte tycks förstå sig på. Se upp med affärer vid sidan om. Det kan dock fungera om ni verkligen vill det.

2 och 6:
Det här är en ganska bra kombination. Båda är kärleksfulla och gillar att ta hand om. Det kan bli ett ömt och gulligt förhållande. Bådas mål är att stadga sig och bilda familj och leva i en stabil relation.

2 och 7:
7:an kräver alltför mycket space för att det ska bli ett riktigt bra kärleksförhållande. 2:an däremot vill ha sällskap ständigt och söker mycket bekräftelse. Tänk på detta när ni inleder någonting. Det är viktigt att bådas behov tillfredsställs.

2 och 8:
Det här bäddar för en perfekt relation. Båda parter är intresserade av att bilda familj och att bygga upp någonting beständigt. 8:an kan ofta vara den som drar in pengar till hushållet medan 2:an jobbar mycket hemma.

2 och 9:
Ni kan eventuellt passa ihop men det är inte alls säkert att det kommer att funka. 9:an kan lätt bli distraherad och glömma bort den andre. Om detta problem kan lösas kan förhållandet fungera.


Numerologi 3 och 3:
Ni är en bra kombination och er kärlek kan bli stark. Ni är båda två väldigt färgstarka individer och har många kontakter med andra. Se bara upp så att alltihop inte går till överdrift så att ni glider isär.

3 och 4:
Ert förhållande bäddar för en hel del utmaningar. Det finns risk för att 4:an stör sig på 3:an för att denne är alltför slarvig och spontan. 4:an å sin sida anses av 3:an som tråkig eftersom han eller hon lätt snöar in på detaljer.

3 och 5:
Det här kan bli roligt och spännande, både socialt sett med andra människor och på tu man hand. Ni får aldrig tråkigt men när det gäller det praktiska finns risk för en del konflikter. Allt kan inte vara ståhej hela tiden.

3 och 6:
Ni passar bra ihop. Här finns både likheter i vad man vill med förhållandet, vilket är värdefullt, och olikheter som kompletterar varandra. 3:an är den utåtriktade som kommer med idéer medan 6:an står tryggt med båda fötterna på jorden.

3 och 7:
Att en 3:a och en 7:a blir tillsammans är inte helt idealiskt, främst på grund av att ni är alltför olika. 7:an är den som drar sig undan medan 3:an är precis tvärtom – utåtriktad och ute i svängen. Så länge ni accepterar att det är så här, utan att 7:an blir svartsjuk eller 3:an blir en klängranka så kan det fungera.

3 och 8:
Ni är så olika men fungerar ändå ihop, det är nästan ett mysterium. Dock kommer ni att stöta på en och annan svårighet, speciellt eftersom 8:an kan vara väldigt dominant och ”bestämmig” och eftersom 3:an vill ut och träffa folk hela tiden vilket inte passar 8:an lika bra. Men om ni kan acceptera att det är så här så får ni en bra relation.

3 och 9:
Ni ser saker och ting på samma sätt och det underlättar verkligen. Båda är sociala och självständiga. Glöm bara inte bort allt ”tråkigt” som måste fixas med i vardagen, det är det enda i det här förhållandet som kan bli ett problem.


Numerologi 4 och 4:
Ordentliga och moraliska som ni båda är bygger ni förhållandet på sunt förnuft och bra värderingar. Glöm bara inte bort varandra mitt i allt hårt arbete med karriären. Var lite spontan och rolig någon gång ibland, bjud på er själva.

4 och 5:
Det här kan bli en utmaning för er båda främst eftersom 4:an är väldigt rakt på sak vilket 5:an inte riktigt kan ta. Tricket är att vara raka och ärliga mot varandra utan att såra varandra.

4 och 6:
Ni passar absolut ihop. Er kärlek är stark och stabil och ni tycker både om att ha det bekvämt och lugnt och bygga upp ett tryggt hem. Glöm bara inte bort passionen och spänningen!

4 och 7:
Ni funkar ihop bra och tar förhållandet på största möjliga allvar. Ni har massor med respekt för varandra. Glöm inte bort passionen och det lekfulla i relationen! Ni behöver inte vara så allvarliga, att ha kul är också viktigt.

4 och 8:
Ni får ett stabilt förhållande och tycker om att jobba hårt på relationen och er framtid tillsammans. Men man kan inte planera allt. Glöm inte bort att leva i nuet också.

4 och 9:
Det kan lätt skära sig lite mellan en 4:a och en 9:a. Detta beror på era olikheter. 9:an tycker om att vara ute i svängen och träffa folk och är lite rebellisk till sin läggning medan 4:an är konservativ och till och med anses lite tråkig av 9:an. Försök att hitta likheter i era personligheter om det går.


Numerologi 5 och 5:
Ni har båda ett frihetsbehov som gör att ni passar bra ihop. Ert förhållande blir stormigt men av någon anledning kommer ni alltid att stå ut med varandra. Det enda som skulle kunna sätta käppar i hjulet för er är svartsjuka.

5 och 6:
Det här kan bli ett krångligt förhållande. 5:an går sin egen väg och vill kanske inte satsa fullt ut på relationen medan 6:an är seriös och vill ha något allvarligt direkt. Det gäller att lära sig kompromissa från dag ett.

5 och 7:
Båda kräver sin frihet vilket gör detta till en bra kombination. Ni kommer att ha ett intellektuellt förhållande där ni pratar mycket. Glöm bara inte bort passionen och det som är spännande med kärlek!

5 och 8:
Ni funkar ihop men det kommer att krävas arbete eftersom ni är så olika. 5:an vill ut på vift och kanske får för sig att flörta med andra medan 8:an är stabil och dominant. Detta kan gå hur som helst, ni har varken speciellt mycket fördelar eller nackdelar som naturliga förutsättningar.

5 och 9:
Ni passar bra tillsammans men det kommer att krävas att ni fokuserar på förhållandet. Relationen kommer att bli mycket varierande men det är bara att välkomna.

Numerologi 6 och 6:
Ni får ett lugnt och trevligt förhållande med gott om kärlek. Ni bryr er båda om familjen och därför är det viktigt att den inte blir alltför dominerande. Ni måste komma ihåg att ta hand om varandra och er själva också.

6 och 7:
Det här kan bli svårt. 7:an vill gå sin egen väg medan 6:an kan bli en klängis. För att lyckas måste ni lära er att strunta i småsakerna och koncentrera er på det som är verkligt viktigt i livet och i relationen.

6 och 8:
Ni är perfekta tillsammans. Båda är mycket kärleksfulla och sätter stort värde på ärlighet och trohet. Det enda problemet som kan uppstå är om 6:an blir alltför kontrollerande eller om 8:an inte fokuserar ordentligt på kärleken, så se upp med det.

6 och 7:
Ni får ett lyckligt förhållande där ni riktigt beundrar varandra. Men som i alla relationer är det viktigt att ni kompromissar och accepterar varandras olikheter. Förutsättningarna för er är i alla fall mycket bra.

Numerologi 7 och 7:
Ni kommer att få ett mycket givande och spännande förhållande. Tillsammans har ni en naturlig karisma som får andra att beundra er som par. Ni följer inga konventioner utan gör saker och ting på ert eget sätt, precis som ni känner för. Kom bara ihåg att inte bli alltför självständiga och spendera inte för mycket tid var och en för sig.

7 och 8:
Den här kombinationen kan periodvis bli jobbig. 8:an är väldigt dominant medan 7:an vill göra saker på sitt eget sätt och inte alls vill bli kontrollerad. I sängkammaren har ni det bra ihop men det finns eventuellt för lite kommunikation i förhållandet för att det ska bli riktigt bra. Se till att ni försöker förstå varandra utan att för den sakens skull bråka.

7 och 9:
Er relation går djupare än bara kärlek och vänskap, ni har ett andligt band till varandra. Men det är viktigt att ni tycker lika när det gäller tro och åsikter om det andliga, annars kan det bli konflikter och de kan vara svåra att lösa om ni i grunden tycker olika.

Numerologi 8 och 8:
I ert förhållande finns gott om passion och romantik. Ni passar mycket bra ihop men glömmer ibland att verkligen sätta er ner och lösa konflikter som kan uppstå. Det är viktigt att ni båda får lika mycket utrymme i relationen, annars kan den ene tröttna.

8 och 9:
Här finns många olikheter, kanske för många? 9:an kan tycka att 8:an bryr sig för mycket om pengar och saker. 9:an däremot bryr sig mer om människor och det är viktigt att ni förstår dessa olikheter hos varandra och vänder dem till något positivt.


Numerologi 9 och 9:
Ni är båda stora romantiker och ert förhållande blir därför gulligt och ömt. Ni älskar att pyssla om varandra vilket gör er till ett säkert kort när det gäller kärlek. Fortsätt bara så och sluta inte med det bara för att ni varit tillsammans ett tag eller blivit alltför varma i kläderna.
Tillbaka till Numerologi.